Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 209g1512kcal2.5g0.8g169.5g0g
Tattarijauho, Myllynparas108g369kcal14.1g73.2g1.8g5.7g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 100g345kcal5.5g76.2g1.2g1.3g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 667g234kcal30.8g13g2g16.7g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g250g400kcal42.5g2.5g22.5g0g
Kananmuna kuoreton 275g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio334g467kcal9.3g21.7g40g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 417g268kcal13.3g20.1g14.6g0g
Kaurajauho 92g343kcal13.3g52.3g6.7g9.2g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 200g143kcal6g9.6g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g8975kcal344.2g546.8g590.6g65.8g
Valittu annoskoko2660g4487kcal172.1g273.4g295.3g32.9g
Annoskoko puolitettuna1330g2244kcal86.1g136.7g147.7g16.5g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712