Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.3g2.3g78.9g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g70g1kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 105g360kcal10.7g73.5g1.3g3.7g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g35g49kcal4.9g4.9g1.2g16.8g
Vehnänalkio 18g63kcal5.1g5.4g1.7g2.4g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1295g725kcal110.1g64.7g2.6g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss350g120kcal3.5g14.3g2.8g12.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g4895kcal463g343.8g177g72g
Valittu annoskoko2660g2447kcal231.5g171.9g88.5g36g
Annoskoko puolitettuna1330g1224kcal115.8g86g44.3g18g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983