Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g750g488kcal12.8g90g0g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 500g316kcal15g24g17.5g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g300g300kcal57g0g6.6g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g100g167kcal2.6g5.8g15g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g10g22kcal1.7g1.7g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g2586kcal178.2g243g80g0.2g
Valittu annoskoko2660g1293kcal89.1g121.5g40g0.1g
Annoskoko puolitettuna1330g646kcal44.6g60.8g20g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653