Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl35g88kcal4.2g0.5g7.7g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit875g149kcal14g19.3g1.8g16.6g
Parsakaali, pakaste, Apetit700g147kcal23.1g13.3g0g17.5g
Ruokakerma 5%, Valio350g228kcal5.2g14.7g17.5g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)700g490kcal77g17.5g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g2202kcal247g130.6g75g68.2g
Valittu annoskoko2660g1101kcal123.5g65.3g37.5g34.1g
Annoskoko puolitettuna1330g550kcal61.8g32.7g18.8g17.1g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604