Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g524g1677kcal72.3g303.9g16.8g43g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g699g894kcal104.8g0g62.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu119g150kcal13.1g0.4g10.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 306g130kcal30g1.2g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen873g288kcal28.8g42.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Oliiviöljy 44g386kcal0g0g43.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g7100kcal500.4g705.8g269.2g89.2g
Valittu annoskoko2660g3550kcal250.2g352.9g134.6g44.6g
Annoskoko puolitettuna1330g1775kcal125.1g176.5g67.3g22.3g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754