Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g800g1256kcal174.3g0g56.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1200g913kcal22.6g185.9g2.4g12g
Porkkana 240g78kcal1.5g13.3g0.5g6.1g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Purjosipuli 160g37kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Maustepippuri, annos 1g16g0.5kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 8.8g19kcal2.6g0.6g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g4736kcal414g430.2g122.6g51.4g
Valittu annoskoko2664g2368kcal207g215.1g61.3g25.7g
Annoskoko puolitettuna1332g1184kcal103.5g107.6g30.7g12.9g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839