Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 501g130kcal7.8g11.5g2.5g14.5g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Vesi1202g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g401g1002kcal76.1g0.1g88.1g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g501g551kcal11.5g15.5g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g3680kcal192.2g58.2g314.2g30.4g
Valittu annoskoko2664g1840kcal96.1g29.1g157.1g15.2g
Annoskoko puolitettuna1332g920kcal48.1g14.6g78.6g7.6g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891