Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 361g412kcal60.6g0g18.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 451g343kcal8.5g69.9g0.9g4.5g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Sipuli 108g33kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Maustepippuri, annos 1g4.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi902g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g180g451kcal25.2g6.1g36.1g0g
Pinaattipakaste 150g135g19kcal2.6g0.5g0.7g1.8g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g180g96kcal10.3g9.6g1.6g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g9g5.9kcal0.7g0.8g0g0g
Tilli, tuore 18g5.4kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g2918kcal226g214g118.2g32.2g
Valittu annoskoko2664g1459kcal113g107g59.1g16.1g
Annoskoko puolitettuna1332g730kcal56.5g53.5g29.6g8.1g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369