Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1158g3974kcal118g810.8g13.9g40.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 891g572kcal28.5g42.9g31.2g0.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%356g998kcal103.4g8.9g60.6g0g
Oliiviöljy 201g1773kcal0g0g200.5g0g
Leivinjauhe 45g78kcal2.3g16.8g0g0.2g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g14790kcal504.4g1758.8g612.4g81.6g
Valittu annoskoko2664g7395kcal252.2g879.4g306.2g40.8g
Annoskoko puolitettuna1332g3697kcal126.1g439.7g153.1g20.4g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531