Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g1306g2977kcal248.1g0g222g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g183g494kcal13.7g89.6g9.1g18.3g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g653g424kcal20.9g31.3g22.9g0g
Kananmuna kuoreton 196g279kcal24.5g0.6g20.1g0g
Korppujauho (X-tra)327g1241kcal42.4g248.1g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g10831kcal699.2g739.2g561.2g36.6g
Valittu annoskoko2664g5415kcal349.6g369.6g280.6g18.3g
Annoskoko puolitettuna1332g2708kcal174.8g184.8g140.3g9.2g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519