Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 313g1075kcal31.9g219.4g3.8g11g
Margariini 60%, keskiarvo 241g1284kcal0.8g0.8g144.7g0g
Juusto, keskiarvo 482g1687kcal120.7g1.2g133.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 482g163kcal14.8g23.6g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 398g568kcal49.7g1.2g40.8g0g
Tonnikala öljyssä 362g686kcal98.1g0g32.5g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 386g398kcal13.3g69.4g4.1g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g11723kcal658.6g631.2g720g44.4g
Valittu annoskoko2664g5862kcal329.3g315.6g360g22.2g
Annoskoko puolitettuna1332g2931kcal164.7g157.8g180g11.1g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453