Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 312g1266kcal0g311.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 312g1071kcal31.8g218.4g3.7g10.9g
Voi, 1 tl, 5 g240g1752kcal2.4g2.4g192g0g
Mustikka metsä- 840g370kcal4.2g53.8g5g27.7g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki600g336kcal51g30g1.2g0g
Kaurahiutale 96g359kcal13.9g54.7g7g9.6g
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g11061kcal272.6g1343.6g472g96.4g
Valittu annoskoko2664g5531kcal136.3g671.8g236g48.2g
Annoskoko puolitettuna1332g2765kcal68.2g335.9g118g24.1g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271