Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1596g2219kcal303.3g0g111.7g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 439g609kcal54.9g1.3g43g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Kesäkurpitsa359g61kcal1.4g9g2.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.5g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g5943kcal726.8g48.4g315.8g16.6g
Valittu annoskoko2664g2971kcal363.4g24.2g157.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna1332g1486kcal181.7g12.1g79g4.2g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684