Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1500g2930kcal280.4g0g202.5g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)450g810kcal85.5g0.4g49.5g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g84g101kcal2.1g5g7.6g1.3g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g8799kcal822g44.6g588g14g
Valittu annoskoko2664g4400kcal411g22.3g294g7g
Annoskoko puolitettuna1332g2200kcal205.5g11.2g147g3.5g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164