Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g113g69kcal14.8g1.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 906g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1472g5052kcal150g1030.7g17.7g51.5g
Oliiviöljy 63g561kcal0g0g63.4g0g
Suola, annos 3g109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g11365kcal329.6g2063.8g163.2g103g
Valittu annoskoko2664g5682kcal164.8g1031.9g81.6g51.5g
Annoskoko puolitettuna1332g2841kcal82.4g516g40.8g25.8g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414