Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1646g2348kcal205.8g4.9g168.7g0g
Tonnikala vedessä 299g313kcal67.2g0g4.5g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)120g55kcal2g9.6g1g1.9g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)299g988kcal80.8g0g71.8g0g
Tomaatti, tuore299g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g7529kcal715.2g51.8g493.8g12.2g
Valittu annoskoko2664g3765kcal357.6g25.9g246.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna1332g1882kcal178.8g13g123.5g3.1g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388