Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1080g907kcal11.9g197.6g4.3g19.4g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g360g2203kcal76g24.8g200.9g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g120g480kcal24g62.4g14.4g38.4g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g30g86kcal0g3.8g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g60g0.4kcal0g59.6g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti42g210kcal10.5g14g12.1g11.9g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g102g545kcal5g53g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g10852kcal423g857g663.8g139.8g
Valittu annoskoko2664g5426kcal211.5g428.5g331.9g69.9g
Annoskoko puolitettuna1332g2713kcal105.8g214.3g166g35g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520