Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g2102g2817kcal187.1g382.6g54.7g90.4g
Sitruunamehu, laimentamaton421g88kcal1.3g6.7g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Oliiviöljy 81g717kcal0g0g81.1g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g7396kcal384.6g800.2g273g192.2g
Valittu annoskoko2664g3698kcal192.3g400.1g136.5g96.1g
Annoskoko puolitettuna1332g1849kcal96.2g200.1g68.3g48.1g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788