Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta525g787kcal104.9g0g42g0.5g
Parsakaali brokkoli 270g95kcal12.5g5.3g0.8g6.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g135g38kcal0.8g8g0.3g3.4g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g187g66kcal5.1g8.8g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5337g1999kcal248g49.2g88.2g23g
Valittu annoskoko2669g999kcal124g24.6g44.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna1334g500kcal62g12.3g22.1g5.8g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572