Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl75g23kcal3.4g1.4g0.2g1.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)30g81kcal9g0g5.1g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g62g94kcal1g2.2g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana534g725kcal64.8g7.2g49.4g2.4g
Valittu annoskoko267g363kcal32.4g3.6g24.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna134g181kcal16.2g1.8g12.4g0.6g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166667