Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g90g91kcal18.7g0g4.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 45g13kcal0.5g2.1g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)2.3g10kcal0.2g1.4g0.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.4g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Punaviini 15g11kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Soijakastike 1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana534g323kcal41g15.6g12.4g4.6g
Valittu annoskoko267g161kcal20.5g7.8g6.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna134g81kcal10.3g3.9g3.1g1.2g
Arvot/100g100g60kcal7.7g2.9g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270614