Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 48g14kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Herkkusieni 21g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Tomaattimurska 56g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Katkarapu 28g19kcal4.1g0g0.3g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 14g42kcal2.5g0.2g3.5g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty85g118kcal4.4g23.6g0.6g2.9g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g437kcal24.8g60g9.6g10.8g
Valittu annoskoko267g219kcal12.4g30g4.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna134g109kcal6.2g15g2.4g2.7g
Arvot/100g100g82kcal4.6g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753