Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.1kcal0.2g0.2g0.3g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Bataatti, kuorittu 54g43kcal0.8g9g0g1.6g
Juuriselleri 20g6.2kcal0.2g0.9g0g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana534g228kcal8.2g22.8g9.8g5g
Valittu annoskoko267g114kcal4.1g11.4g4.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna134g57kcal2.1g5.7g2.5g1.3g
Arvot/100g100g43kcal1.5g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279