Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g78g211kcal13.7g0g17.2g0g
Sipuli 36g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g11g8.1kcal0.5g1.4g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g5.6g17kcal1g3g0.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g8.8g7.9kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g567kcal31.8g12.8g42.4g2.8g
Valittu annoskoko267g283kcal15.9g6.4g21.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna134g142kcal8g3.2g10.6g0.7g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390