Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g39g43kcal7g0.8g1.2g0g
Katkarapu 47g32kcal6.8g0g0.5g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3.1g0.8kcal0g0.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Kurkku, tuore47g4.7kcal0.3g0.8g0g0.3g
Jäävuorisalaatti, rapea63g6.3kcal0.7g0.5g0.1g0.8g
Tilli, tuore 3.1g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g204kcal30.8g10.2g4g4.6g
Valittu annoskoko267g102kcal15.4g5.1g2g2.3g
Annoskoko puolitettuna134g51kcal7.7g2.6g1g1.2g
Arvot/100g100g38kcal5.8g1.9g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616