Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.3g0.7g1.9g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g56g191kcal7.3g37.9g1g3g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g6.3g9kcal0.6g1.6g0.1g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow6.3g11kcal0g0.3g1.1g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g35g7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g34g10kcal0.6g2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g893kcal28.6g162.6g13g10.8g
Valittu annoskoko268g447kcal14.3g81.3g6.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna134g223kcal7.2g40.7g3.3g2.7g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.4g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478