Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 44g17kcal0.4g3g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Kesäkurpitsa87g15kcal0.3g2.2g0.5g0.6g
Lanttu 22g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g243kcal4.4g31g10.4g8g
Valittu annoskoko268g122kcal2.2g15.5g5.2g4g
Annoskoko puolitettuna134g61kcal1.1g7.8g2.6g2g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822