Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,394g61kcal10.3g3.9g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Hermesetas, annos 5g9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml19g3.9kcal1.5g0g0.1g0g
Kookoshiutale 9g62kcal0.8g0.6g6g1.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 75g208kcal1.5g2.2g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g845kcal43.6g13.8g67.4g3g
Valittu annoskoko268g422kcal21.8g6.9g33.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna134g211kcal10.9g3.5g16.9g0.8g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512