Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 146g67kcal0.1g16.1g0g0.1g
Mansikka 73g34kcal0.4g6.1g0.1g1.4g
Sokeri 12g48kcal0g11.7g0g0g
Mannasuurimo 37g116kcal3.7g23.3g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g527kcal8.4g114.4g1g5.6g
Valittu annoskoko268g264kcal4.2g57.2g0.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna134g132kcal2.1g28.6g0.3g1.4g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243970