Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g109g131kcal17.5g1.4g6.1g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)3.5g13kcal0.2g2.7g0.1g0.2g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g44g53kcal1.3g2.4g4.4g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g424kcal38g13g24.8g0.6g
Valittu annoskoko268g212kcal19g6.5g12.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna134g106kcal9.5g3.3g6.2g0.2g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310