Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali141g30kcal1.7g4.8g0.3g3g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 38g85kcal7.1g0g6.4g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 14g39kcal0.3g0.4g3.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka14g12kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g336kcal19.6g16.6g21.4g6.4g
Valittu annoskoko268g168kcal9.8g8.3g10.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna134g84kcal4.9g4.2g5.4g1.6g
Arvot/100g100g63kcal3.7g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051