Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g113g321kcal15.8g0.6g28.1g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g16g14kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%56g90kcal1.5g1.5g8.4g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g10g39kcal0.1g9.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g966kcal37.8g31g75.6g2.6g
Valittu annoskoko268g483kcal18.9g15.5g37.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna134g242kcal9.5g7.8g18.9g0.7g
Arvot/100g100g181kcal7.1g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982