Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 23g74kcal0.5g0.7g7.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Munakoiso 90g20kcal0.5g2.8g0.2g2.3g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow113g406kcal13.5g84.6g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g1079kcal30.2g179.8g25.2g5.2g
Valittu annoskoko268g540kcal15.1g89.9g12.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna134g270kcal7.6g45g6.3g1.3g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368