Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 499g404kcal7.8g84.1g0.2g15g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Selleri, annos 50g100g14kcal1g3g0g0g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Vesi999g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g25g23kcal0.7g0.9g1.7g0.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g250g300kcal8.5g9g25g0g
Herne 200g138kcal10.1g18.7g0.8g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5344g2287kcal70.2g335.6g58.2g64g
Valittu annoskoko2672g1144kcal35.1g167.8g29.1g32g
Annoskoko puolitettuna1336g572kcal17.6g83.9g14.6g16g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644