Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g1197g2395kcal167.6g25.1g179.6g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g998g599kcal10g44.9g39.9g6g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g40g359kcal0g0g39.9g0g
Tilli mauste10g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g20g13kcal1.5g1.8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 399g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4g9kcal0.4g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5344g6766kcal359.8g149.4g519.4g12g
Valittu annoskoko2672g3383kcal179.9g74.7g259.7g6g
Annoskoko puolitettuna1336g1692kcal90g37.4g129.9g3g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565