Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1000g327kcal6.2g55.6g2g25.5g
Valkosipuli 26g28kcal2.1g4.2g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%400g360kcal16g30.4g20g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow12g31kcal1.2g1.2g2.4g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 36g318kcal0g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5348g2129kcal51g182.8g121.2g52.4g
Valittu annoskoko2674g1064kcal25.5g91.4g60.6g26.2g
Annoskoko puolitettuna1337g532kcal12.8g45.7g30.3g13.1g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204