Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g28g27kcal0.4g7g0.1g3g
Mantelirouhe, 1 rkl56g324kcal11.8g3g28.3g6.5g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl140g70kcal0g15.4g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g700g420kcal2.8g105g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä350g595kcal3.5g154g3.5g0g
Flora Vanilla 12%700g1330kcal31.5g112g84g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g700g455kcal77g29.4g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5348g6442kcal254g851.6g236g19g
Valittu annoskoko2674g3221kcal127g425.8g118g9.5g
Annoskoko puolitettuna1337g1610kcal63.5g212.9g59g4.8g
Arvot/100g100g120kcal4.7g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301