Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1022g299kcal9.6g46g4.1g19.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha752g1248kcal142.8g0g75.2g0g
CousCous, keitetty 100g301g547kcal13.8g101g11.7g4.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%301g180kcal9.6g21.3g6g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g150g541kcal42.1g3g40.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5352g5713kcal439.8g357g275.8g53.6g
Valittu annoskoko2676g2856kcal219.9g178.5g137.9g26.8g
Annoskoko puolitettuna1338g1428kcal110g89.3g69g13.4g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338