Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)1353g1705kcal255.7g46g54.1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g421g1179kcal75.8g2.1g96.8g0g
Sipuli 451g136kcal5.6g21.6g0.9g7.7g
Kuohukerma (Ingman)376g1278kcal8.3g11.7g131.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5352g8595kcal690.8g162.8g566.6g15.4g
Valittu annoskoko2676g4298kcal345.4g81.4g283.3g7.7g
Annoskoko puolitettuna1338g2149kcal172.7g40.7g141.7g3.9g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895