Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g40g240kcal8.4g2.6g21.6g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g20g143kcal0g0g16g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g80g204kcal4.7g2.6g19.1g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Canderel makeutusjauhe3g12kcal0.1g2.8g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio80g112kcal2.2g5.2g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g1553kcal41.8g28.2g141.6g0g
Valittu annoskoko268g777kcal20.9g14.1g70.8g0g
Annoskoko puolitettuna134g388kcal10.5g7.1g35.4g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913