Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 58g7.3kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Tomaatti, tuore50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Tonnikala öljyssä 75g143kcal20.4g0g6.8g0g
Kurkku, tuore30g3kcal0.2g0.5g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g483kcal56.8g6.4g25.4g3g
Valittu annoskoko268g242kcal28.4g3.2g12.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna134g121kcal14.2g1.6g6.4g0.8g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751