Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g153g61kcal0.8g18.4g0.3g0g
Kaurahiutale 12g46kcal1.8g7g0.9g1.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton9g66kcal0g0g7.4g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)40g139kcal4.8g27.5g0.8g2g
Vehnäjauho puolikarkea 52g179kcal5.3g36.4g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g983kcal25.4g178.6g20g10g
Valittu annoskoko268g491kcal12.7g89.3g10g5g
Annoskoko puolitettuna134g246kcal6.4g44.7g5g2.5g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844