Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g47g342kcal0.5g0.5g37.5g0g
Siirappi, tumma47g150kcal0g34.7g0g0g
Sokeri 47g190kcal0g46.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Neilikka, annos 4g1.4g5.1kcal0g1.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g5.1kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai106g369kcal12.7g74.9g2.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g2172kcal30.6g318.4g82.8g6.4g
Valittu annoskoko268g1086kcal15.3g159.2g41.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna134g543kcal7.7g79.6g20.7g1.6g
Arvot/100g100g405kcal5.7g59.4g15.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132