Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g113g821kcal1.1g1.1g90g0g
Sokeri 32g130kcal0g31.9g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)18g38kcal0.1g9.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g2705kcal23g234.4g182.4g7.6g
Valittu annoskoko268g1353kcal11.5g117.2g91.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna134g676kcal5.8g58.6g45.6g1.9g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591