Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g75g285kcal4.1g24g18.8g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Tomaatti 66g15kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 38g112kcal6.8g0.5g9.4g0g
Pinjansiemenet, Parrots4.7g29kcal1.4g0.6g2.6g0.2g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 38g50kcal1g1.2g4.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Juusto, mozzarella 19g49kcal3.5g0g3.8g0g
Sipuli, tuore19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g1131kcal36.8g59g82g5.4g
Valittu annoskoko269g566kcal18.4g29.5g41g2.7g
Annoskoko puolitettuna134g283kcal9.2g14.8g20.5g1.4g
Arvot/100g100g211kcal6.9g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905