Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)217g500kcal21.7g14.1g39.1g0.2g
Amerikan pekoni 1viipale21g68kcal2.6g0g6.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.7g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Ketsuppi, euro shopper6.7g6.7kcal0.1g1.6g0g0.1g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g1170kcal50g34g91.2g1.8g
Valittu annoskoko268g585kcal25g17g45.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna134g292kcal12.5g8.5g22.8g0.5g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281