TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g164g33kcal1g6.2g0.5g2.3g
Paprika punainen 55g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Valkosipuli 1.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Lihaliemi laimennettu 44g8.3kcal0g1.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g197kcal3.2g20.4g10.8g6.6g
Valittu annoskoko269g99kcal1.6g10.2g5.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna134g49kcal0.8g5.1g2.7g1.7g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099