Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g73g15kcal1.3g1.6g0.2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow73g15kcal2.2g1.5g0g1.8g
Kesäkurpitsa29g5kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Juusto, Valio arkijuusto20g67kcal5.5g0g4.9g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g58g70kcal1.3g2.8g5.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g15g41kcal2.8g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g425kcal26.4g13.2g28.6g4g
Valittu annoskoko269g213kcal13.2g6.6g14.3g2g
Annoskoko puolitettuna134g106kcal6.6g3.3g7.2g1g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.5g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207