Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 106g31kcal1g4.8g0.4g2g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g63g88kcal13.1g0g4.4g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g12g40kcal0.8g9.1g0.1g0g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g61g34kcal1g4g1.5g0.7g
Tilli, tuore 6.2g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Persilja 7.8g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Rypsiöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g480kcal32.6g37g22.2g7g
Valittu annoskoko269g240kcal16.3g18.5g11.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna134g120kcal8.2g9.3g5.6g1.8g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045