Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa94g16kcal0.4g2.3g0.6g0.7g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 39g12kcal0.2g2.1g0.1g0.7g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 6.3g34kcal0.1g0g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 47g21kcal0.5g3.1g0.7g0.4g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)2.5g6.8kcal0.1g0.1g0.6g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives2.5g7kcal0.1g0.2g0.7g0g
Lohisäilyke24g24kcal4.4g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g295kcal13.4g26g14.8g5.4g
Valittu annoskoko269g148kcal6.7g13g7.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna134g74kcal3.4g6.5g3.7g1.4g
Arvot/100g100g55kcal2.5g4.8g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718